Benvinguts a Casual Advocats

Casual Advocats neix de la fusió dels despatxos professionals de dilatada experiència de Marta Lagarda i Bernat Dotú, amb la idea clara de crear un concepte nou de despatx d’advocats, lluny dels estereotips clàssics i dels tòpics que envolten el mon de la justícia, el Dret i l’advocacia.

Som un despatx professional seriós i rigorós amb la nostra feina, constituït per professionals d’alt nivell, experiència i prestigi contrastats. Alhora, es primordial en el tracte amb els nostres clients la calidesa, honestedat, dinamisme, empatia i assertivitat.

Casual Advocats som propers als nostres clients i els acompanyem en la recerca de solucions i possibilitats reals i òptimes per ells i els seus negocis. Trenquem amb el concepte clàssic i sovint antic que es té d’un advocat. Volem simplement, desde la professionalitat i la feina ben feta, fer camí amb els nostres clients de la manera menys angoixant i fresca possible, creant els espais i les situacions més adients, recolzant, protegint i assessorant.

Bernat Dotú

Bernat Dotú

Soci

Neix a Barcelona el 17 de març de 1.972. Llicenciat en Dret per la Univesitat central de Barcelona, cursant l’últim any de la carrera a la UK LEUVEN. Professor del Màster de Dret Bancari a la Universitat de Barcelona i Professor adjunt de Dret Civil Català, els anys 2.004, 2.005 i 2.006 a la Universitat Abat Oliva. Exerceix com advocat desde el 1.999, any en que entra a formar part de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona. Està especialitzat en el camp del Dret Civil, essent gran part de la seva feina el Dret Processal. Dirigeix un gran nombre de procediments judicials en tots els àmbits del dret privat, ja sigui per particulars com per empreses, com per tot tipus de comunitats o associacions/fundacions.

En els últims anys, i per l’esclat de la problemàtica amb diferents productes bancaris, dirigeix un gran nombre de procediments en aquest sector. (Swaps, Subordianades, Preferents Clàusules Terra, negociacions extrajudicials davant situacions de morositat…). Així mateix en els darrers anys s’ha dedicat també a la intermedació professional de grans actius mitjançant la compra i venda d’edificis, hotels, solars, etc.

Es una persona dinámica emprenadora i propera. Li agrada el contacte amb el client, i la pressió de les Sales de Vistes.

Parla anglès amb fluïdesa

bdotu@casualadvocats.com

Marta Lagarda

Marta Lagarda

Socia

Llicenciada en dret per la Universitat de Girona l’any 1997, cursa posteriorment un màster de dret de l’empresa a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Es forma durant 5 anys al despatx d’advocats Roca Junyent continuant amb projecte propi de despatx d’advocats. Apassionada del dret de l’empresa, s’especialitza en insolvències empresarials, concursos de creditors, operacions societàries i contractació mercantil, amb una dilatada experiència en aquests camps. Es forma constantment en gestió i direcció de l’empresa a ESADE, IESE i EADA a fi de comprendre la problemàtica i realitat de les empreses per poder així cercar solucions òptimes. En els darrers anys assessora així mateix en la compravenda de grans actius immobiliaris. És vocal de la Secció de Dret Concursal de l‘il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

És una persona resolutiva, proactiva i empàtica amb gran capacitat creativa per a la cerca de les millors solucions als assumptes dels seus clients.

Parla anglès i francès amb fluïdesa.

mlagarda@casualadvocats.com